Šriftas
A A A
Fonas
Iliustracijos

Seminaras apie maisto gamybą namuose

Seminaras apie maisto gamybą namuose

  • Data2019-11-28
  • Laikas10:00
  • VietaKaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centras, Gedimino g. 48, Kaišiadorys

Kviečiame į nemokamą seminarą

„Mažais kiekiais gaminamo ir tiekiamo galutiniams vartotojams maisto tvarkymo reikalavimų taikymas“

Seminaro laikas: 2019 m. lapkričio 28 d. 10:00 val.
Seminaro vieta: Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centro salė, Gedimino g. 48, Kaišiadorys.

Seminarą ves Kaišiadorių valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vyriausioji specialistė-maisto produktų inspektorė Rita Aleknienė.

Seminaro metu bus pristatomi reikalavimai asmenims, norintiems vykdyti vieną iš veiklų: „kepyklos ir miltinių produktų gamyba“ arba „paruoštų valgių ir patiekalų gamyba“ namų ūkio reikmėms skirtoje virtuvėje, jeigu maisto tvarkymas atliekamas skirtingu laiku. Šie reikalavimai yra patvirtinti Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) direktoriaus 2019-09-04 įsakymu Nr. B1-649, kuris įsigalios nuo 2019-12-14. Minėtame dokumente nustatyta, kiek per dieną galima pagaminti įvairių kepinių, tortų, pyragaičių, vieno kąsnio sumuštinių, sausainių ir kt.

Seminaro trukmė, atsižvelgiant į klausimų kiekį – apie 1-2 val.

Būtina iš anksto užsiregistruoti el.p. kaisiadoriutvic@gmail.com arba tel. 8 672 48327, 8 346 60466.

Seminarą organizuoja Kaišiadorių valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba ir Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centras. 

Atnaujinta: 2019-11-18 16:37